Firma de paza Team Guard – Tot ce trebuie sa stii despre serviciul de monitorizare antiefractie si monitorizare video

Monitorizarea antiefractie si video

Presupune preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor antiefractie si video transmise de sistemele locale de supraveghere (DVR-uri) si centralele de alarmare catre dispecerat si gestionarea acestora in functie de evenimentele urmarite in timp real pe monitor.

Transmisia imaginilor si a evenimentelor sistemelor antiefractie in dispecerat se realizeaza prin internet fix si/sau mobil (modem 3G/4G Vodafone, cartela GPRS si/sau Radiocom), internetul mobil fiind pus la dispozitie de catre Team Guard.

Daca exista linie fixa de internet ce apartine beneficiarului (optional), aceasta poate fi folosita de catre sistemul video si este dublata de linia mobila in cazul in care apar probleme de conexiune. Toate camerele video sunt dublate de senzori de miscare de exterior, senzori care alerteaza in timp real dispecerul, marind imaginea camerei video corespunzatoare pe un TV in dispecerat.

Operatorii dispeceri urmaresc imaginile si evenimentele primite (armari, dezarmari, alarme, sabotaj, caderi de tensiune, teste periodice, etc), iar in caz de efractie, incendiu, sau orice eveniment neobisnuit se alerteaza prin statie echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv si solutionarea problemei. 

Posted in
email: office@teamguard.ro
Tel: 0722.363.527
Tel: 0767.8000.80
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
PAZA CU AGENT

Sunati acum