Firma de paza Team Guard

Team Guard este una din cele mai vechi companii private de securitate din Romania cu capital integral romanesc, fiind infintata in anul 1992. Experienta de doua decenii, seriozitatea si serviciile de cea mai buna calitate fac din firma de paza Team Guard o companie respectata cu un portofoliu stabil si reprezentativ.

Munca in echipa, asa cum indica si numele, efortul permanent si constant de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde precum si organizarea activitatii folosind cea mai inalta tehnologie existenta pe piata fac ca sloganul nostru: “Securitatea dumneavoastra este preocuparea noastra!” sa ofere companiei o incredere deplina, confirmata prin activitatea prestata si testimonialele clientilor cu care colaboram de peste 10 ani.

Inca de la inceput (1992), firma de paza Team Guard a fost prezenta pe piata serviciilor de securitate acoperind intreg teritoriul Romaniei si oferind intreaga gama de servicii: * paza si protectie cu personal uman, * monitorizare si interventie rapida, * instalari sisteme tehnice (supraveghere video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si (avertizare incendiu).

Echipajele firmei de paza Team Guard in anii '90

Echipajele firmei de paza Team Guard in anii ’90

In ultimii 20 ani de activitate, firma de paza Team Guard a fost recompensata in numeroase randuri cu diplome de recunostinta din partea organelor de politie si a registrului comertului, obtinand locul 1 in sectorul 5 al capitalei pe anii 2007-2011. Acest fapt dovedeste o stransa colaborare cu organele de politie, respectarea riguroasa a legii 333/2003 si plata la timp si in totalitate a obligatiilor fiscale.

Echipajele firmei de paza Team Guard in anii '90

Echipajele firmei de paza Team Guard in anii ’90

Firma de paza Team Guard dispune de un centru de pregatire profesionala modern, cu formatori capabili sa instruiasca si sa perfectioneze intreg dispozitivul de paza si interventie ajuns astazi la un numar de peste 550 persoane.

Ce ofera Team Guard?
Team Guard va ofera solutii moderne si complete pentru siguranta locuintei, familiei, afacerii sau institutiei pe care o detineti prin:

-Servicii de paza cu personal uman (agenti de paza si garda de corp) pentru orice tip de obiectiv sau pentru evenimente;
-Servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare si interventie rapida in caz de efractie;
-Servicii de instalare a sistemelor de alarma, supraveghere video cu
inregistrare, control acces, interfonie – video interfonie si avertizare
la incendiu;
-Asigurarea transporturilor de valori banesti si obiecte de valoare cu
autoturisme blindate si agenti inarmati special antrenati;
-Monitorizarea permanenta a autovehiculelor dvs. prin GPS si monitorizare video a obiectivelor in dispecerat;
-Cursuri de scolarizare si formare profesionala pentru agentii de paza;
-Proiectare si consultanta in orice problema de securitate sau sisteme electronice de supraveghere si detectie;

Echipaje de interventie Team Guard 2010

Echipaje de interventie Team Guard 2010

Misiune, Scop, Valoare

Misiunea firmei de paza Team Guard
– Sa identifice permanent nevoile clientilor oferindu-le solutii globale, servicii ireprosabile si produse de valoare, în conditii de profitabilitate;
– Sa devina o firma de renume international pe baza reputatiei câstigate in cei 18 ani de activitate prin calitatea produselor si serviciilor oferite;
– Sa investeasca în tehnologii noi, în formarea si specializarea personalului, în beneficiul clientilor si al angajatilor sai;

Echipaje de interventie Team Guard 2010

Echipaje de interventie Team Guard 2010

Scopurile si Obiectivele firmei de paza Team Guard
– Sa desfasoare activitati profitabile, prin care sa asigure implementarea strategiei generale de dezvoltare;
– Sa serveasca interesele societatii;
– Sa dobândeasca si sa pastreze o pozitie dominanta pe piata, în domeniile sale de activitate;
– Sa ofere produse si servicii de cea mai înalta calitate la preturi competitive;
– Sa devina un partener de încredere pentru renumite companii
internationale în abordarea unor proiecte de amploare atât în România,
cât si peste hotare;
– Sa devina o companie flexibila, adaptabila cerintelor pietei, capabila sa se autoregenereze si sa se dezvolte;

Echipaje de interventie Team Guard 2012

Echipaje de interventie Team Guard 2012

Valorile firmei de paza Team Guard
Valorile sunt elementele principale ale culturii si reprezinta repere
ale modului de desfasurare a activitatii. Valorile firme de paza Team
Guard au evoluat în timp reflectând dezvoltarea societatii. Valorile
fundamentale sunt:
– transparenta;
– responsabilitatea;
– eficienta;
– competenta;
– echitatea;
– legalitatea;

Echipaje de interventie Team Guard 2012

Echipaje de interventie Team Guard 2012

De ce sa apelati la serviciile firmei de paza Team Guard?

Se pune intrebarea: “De ce am nevoie de o firma de paza care sa ma protejeze?”
Conform legii 333/2003,
Art.2.(1) Ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora.
(2) Persoanele fizice pot apela pentru protectia personala la serviciile unor societati specializate de paza si protectie, în conditiile prezentei legi.

Art.3.(1) În functie de importanta, specificul si valoarea bunurilor pe care le detin, conducatorii unitatilor prevazute la art. 2 alin. (1),…., stabilesc modalitati concrete de organizare si de executare a pazei, dupa caz, cu efective de jandarmi, paza cu gardieni publici, paza proprie sau paza prin societati specializate.
Art.4 Raspunderea pentru luarea masurilor de asigurare a pazei bunurilor si valorilor detinute cu orice titlu revine conducatorilor unitatilor prevazute la art. 2 alin. (1).
Neluarea masurilor de organizare si functionare a pazei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 5.000 lei.

De ce Team Guard?
Agentii de paza si de interventie sunt calificati profesional pentru a gestiona orice tip de situatie, avand in dotare echipament specific (mijloace de autoaparare si imobilizare a infractorilor, mijloace de comunicare si avertizare, uniforme si echipament de protectie cu insemnele socitatii);
Interventia in caz de efractie sau panica se asigura in cateva minute de catre echipajele din zona clientului;
Dispeceratul firmei de paza Team Guard este conceput pentru a putea monitoriza orice tip de sistem antiefractie sau video pentru un numar nelimitat de clienti;
Team Guard asigura clientul de calitatea serviciilor prestate, oferind despagubire pentru orice spargere sau furt comis prin efractie in perioada de contract, avand incheiata in acest sens o polita de risc profesional;
Activitatile de paza-protectie, monitorizare-interventie si instalare sisteme oferite de Team Guard sunt certificate conform sistemului de management integrat Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate Ocupationala. Totodata Team Guard a implementat standardul ISO 27001 privind securitatea informationala si ISO 8000 privind protectia sociala.

Sunati acum