Termeni si conditii

Bine ați venit pe www.teamguard.ro, site-ul oficial al firmei de pază Team Guard. Accesarea și utilizarea acestui site web se supun următorilor termeni și condiții și tuturor legilor aplicabile. Prin accesarea și navigarea pe acest site, acceptați, fără limitare sau calificare, termenii și condițiile detaliate mai jos.

1. Politica de Plăți Online

1.1 Modalități de Plată

Modalități de Plată pentru Serviciile Team Guard

La Team Guard, ne angajăm să oferim clienților noștri flexibilitate maximă în ceea ce privește modalitățile de plată pentru serviciile noastre de securitate. Înțelegem importanța accesibilității și a siguranței în tranzacțiile financiare, motiv pentru care acceptăm o varietate de opțiuni de plată pentru a ne asigura că fiecare client poate alege metoda cea mai convenabilă pentru el. Iată detaliile modalităților de plată disponibile:

a. Card Bancar prin Plăți Online

Plată prin Card Bancar Online cu ING Web Pay

Ne angajăm să oferim o experiență de plată sigură, eficientă și convenabilă, utilizând platforma ING Web Pay. În continuare, veți găsi detalii despre opțiunile și funcționalitățile de plată disponibile, concepute pentru a îmbunătăți experiența dvs. și pentru a crește rata de conversie a clienților.

One Click Payment

 • Descriere: Această funcționalitate permite clienților să efectueze plăți rapide și eficiente, fără a fi necesar să reintroducă informațiile cardului la fiecare tranzacție. După prima utilizare, clienții pot opta să salveze informațiile cardului (excluzând codul CVV) pentru utilizări viitoare.
 • Securitate: Toate datele sunt stocate în conformitate cu standardele de securitate PCI DSS, asigurând protecția maximă a informațiilor dvs. personale și financiare.
 • Cum să utilizați: La finalizarea primei plăți, veți avea opțiunea de a salva detaliile cardului. Selectând această opțiune, viitoarele plăți vor putea fi efectuate cu doar un click.

Plăți Recurente

 • Descriere: Pentru serviciile sub formă de abonament, oferim posibilitatea de plăți recurente. Aceasta înseamnă că după efectuarea primei plăți, următoarele vor fi procesate automat, la scadență, fără necesitatea unei acțiuni suplimentare din partea dvs.
 • Configurare: La încheierea abonamentului, veți fi ghidat prin procesul de configurare a plății recurente, inclusiv alegerea datei de încasare și a sumei.
 • Notificări: Veți primi notificări înainte de fiecare tranzacție recurentă, oferindu-vă posibilitatea de a revizui sau anula plata dacă este necesar.

Pay by Link

 • Descriere: Oferim și opțiunea Pay by Link, care permite trimiterea unui link de plată personalizat direct către dvs., prin email sau SMS. Acesta este un mod convenabil de a plăti pentru servicii personalizate sau facturi fără a naviga pe site.
 • Utilizare: După primirea linkului, veți fi direcționat către o pagină de plată securizată unde puteți finaliza tranzacția utilizând datele salvate prin funcționalitatea One Click Payment sau introducând detalii noi ale cardului.
 • Securitate: Fiecare link este generat cu un identificator unic și este valabil pentru o perioadă limitată de timp, asigurând o tranzacție sigură și protejată.

b. Card Bancar prin POS

Dacă preferați să efectuați plata la fața locului, oferim posibilitatea de a plăti cu cardul bancar prin intermediul terminalelor POS disponibile la sediul nostru sau prin intermediul agenților noștri autorizați. Această metodă este ideală pentru clienții care doresc confirmarea imediată a plății în momentul încheierii contractului de servicii.

c. Ordine de Plată

Pentru clienții care preferă metodele tradiționale, acceptăm plăți prin ordine de plată. Această metodă implică transferul electronic de fonduri de la banca dvs. către contul nostru bancar. Detaliile necesare pentru efectuarea unei ordini de plată pot fi solicitate prin contactarea serviciului nostru clienți sau pot fi găsite în contractul de servicii.

d. Plăți Cash

Înțelegem că unele tranzacții sunt mai ușor de realizat în numerar. Prin urmare, acceptăm plăți cash direct la sediul nostru. Pentru a asigura siguranța tuturor părților implicate, vă rugăm să anunțați în avans intenția de a efectua o plată cash pentru a putea lua măsurile de securitate necesare.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare legate de modalitățile de plată, nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență clienți. Suntem aici pentru a vă asigura că experiența dvs. cu Team Guard este cât mai plăcută și lipsită de griji.

1.2 Securitatea Tranzacțiilor

Notă de Siguranță

Indiferent de metoda de plată aleasă, Team Guard se angajează să asigure siguranța și confidențialitatea tuturor tranzacțiilor. Recomandăm clienților să nu trimită niciodată detalii despre cardul bancar sau informații financiare sensibile prin email sau alte canale de comunicare nesecurizate.

Securitatea Tranzacțiilor pentru Plăți Online

La Team Guard, securitatea tranzacțiilor online este o prioritate absolută. Ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență de plată sigură și protejată, folosind cele mai avansate tehnologii și standarde de securitate disponibile. Iată cum asigurăm securitatea fiecărei tranzacții efectuate pe site-ul nostru:

Criptarea Datelor

 • Tehnologie de Criptare Avansată: Toate informațiile de plată transmise de clienți sunt criptate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL) sau Transport Layer Security (TLS). Aceasta înseamnă că datele sunt transmise în mod sigur de la browserul dvs. către serverul nostru, prevenind interceptarea de către terți.
 • Certificat SSL: Site-ul nostru este securizat cu un certificat SSL, ceea ce puteți verifica prin simbolul lacătului din bara de adrese a browserului și prin prefixul “https” în URL-ul site-ului. Aceasta asigură că sunteți pe un site securizat și că datele dvs. sunt protejate.

Conformitatea cu PCI DSS

 • Standardele PCI DSS: Suntem în conformitate cu Standardele de Securitate ale Industriei Cardurilor de Plată (PCI DSS), care sunt cerințe globale destinate să asigure gestionarea sigură a datelor cardurilor de credit de către comercianți și furnizorii de servicii. Aceste standarde includ măsuri precum protecția datelor cardului, menținerea unui program de management al vulnerabilităților și implementarea unor măsuri de control acces puternice.

Monitorizarea și Deteșterea Fraudelor

 • Sisteme de Deteștere a Fraudelor: Utilizăm sisteme avansate de monitorizare și detecție a fraudelor pentru a identifica și preveni activitățile suspecte. Aceste sisteme evaluează tranzacțiile în timp real pentru semne de comportament fraudulos, minimizând riscul de fraude cu cardul de credit și protejând informațiile financiare ale clienților.
 • Verificare CVV: Pentru a adăuga un nivel suplimentar de securitate, solicităm codul CVV (Codul de Verificare al Cardului) pentru toate tranzacțiile, asigurând că persoana care efectuează plata are fizic cardul în posesie.

Angajamentul Nostru

 • Confidențialitatea Datelor: Respectăm confidențialitatea datelor personale și financiare ale clienților noștri și nu vom vinde, închiria sau distribui informațiile dvs. către terți fără consimțământul dvs. explicit.
 • Transparență: Vă informăm în mod clar despre procesul de colectare, utilizare și protecție a informațiilor dvs. personale și financiare prin Politica noastră de Confidențialitate.

Suport Client

Dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de securitatea tranzacțiilor, echipa noastră de suport pentru clienți este disponibilă pentru a vă asista. Ne puteți contacta prin email, telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Prin implementarea acestor măsuri de securitate, ne asigurăm că fiecare tranzacție efectuată pe site-ul Team Guard este sigură și protejată, oferindu-vă pacea minții când faceți plăți online pentru serviciile noastre.

1.3 Confirmarea Plății

Confirmarea Plății

Pentru a asigura transparența și pentru a vă oferi o experiență de plată fără griji, Team Guard a implementat un proces clar și eficient de confirmare a plății. Iată cum funcționează procesul de confirmare a plății atunci când efectuați tranzacții pe site-ul nostru:

Procesul de Confirmare

 1. Finalizarea Tranzacției: Imediat ce ați completat detaliile de plată și ați confirmat tranzacția, procesarea plății dvs. începe. Timpul necesar pentru procesare poate varia, dar ne străduim să o facem cât mai rapid posibil.
 2. Notificare pe Ecran: După finalizarea tranzacției, veți primi o notificare pe ecran care confirmă că plata a fost procesată cu succes. Aceasta va include un număr de referință pentru tranzacție și, dacă este cazul, detalii despre următorii pași sau cum să accesați serviciile achiziționate.
 3. Email de Confirmare: În plus față de notificarea pe ecran, veți primi un email de confirmare care include toate detaliile relevante ale tranzacției – suma plătită, data tranzacției, numărul de referință și orice informații suplimentare necesare pentru a accesa serviciul sau produsul achiziționat. Vă recomandăm să păstrați acest email pentru înregistrările dvs.

În caz de Probleme cu Plata

 • Tranzacție Declinată: Dacă plata dvs. este declinată, veți fi notificat pe ecran cu instrucțiuni despre cum să procedați. Acest lucru poate fi cauzat de diferiți factori, inclusiv introducerea incorectă a datelor cardului, fonduri insuficiente sau restricții ale băncii emitente. Vă recomandăm să contactați banca dvs. pentru clarificări în aceste situații.
 • Asistență pentru Probleme de Plată: Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări legate de procesul de plată, echipa noastră de suport pentru clienți este gata să vă ajute. Ne puteți contacta prin metodele furnizate pe site-ul nostru.

Securitatea Tranzacțiilor

Reamintim că securitatea tranzacțiilor dvs. este de cea mai mare importanță pentru noi. Toate plățile sunt procesate prin sisteme securizate, iar datele dvs. financiare sunt criptate și protejate conform celor mai înalte standarde de securitate.

Angajamentul Nostru

Team Guard este dedicat să vă ofere o experiență de plată sigură, rapidă și convenabilă. Ne angajăm să tratăm toate informațiile dvs. cu cel mai înalt nivel de confidențialitate și securitate. Dacă aveți sugestii sau feedback despre procesul nostru de plată, vă încurajăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asigura că fiecare interacțiune cu Team Guard este pozitivă și fără probleme.

2. Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Această secțiune detaliază modul în care Team Guard colectează, utilizează și protejează datele cu caracter personal ale clienților și vizitatorilor site-ului său, respectând reglementările aplicabile privind protecția datelor, cum ar fi Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) pentru clienții din Uniunea Europeană.

Societatea comerciala Team Guard este inregistrata din anul 2012 la ANSPDCP sub nr. 26739

2.1 Colectarea Datelor

Ce Date Colectăm:

 • Date de Identificare Personală: Nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon.
 • Date Financiare: Informații despre cardul de credit/debit atunci când efectuați o plată.
 • Date Tehnice: IP-ul, tipul browserului, informații despre dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului.

Cum Colectăm Datele:

 • Direct de la Utilizatori: Prin formularele de pe site (ex. înregistrare, plasare comandă, formularul de contact)
 • Automatizat: Prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire pentru a colecta informații despre modul în care este utilizat site-ul nostru. Mai multe detalii despre cookies gasiti aici (ce reprezinta cookies).

2.2 Utilizarea Datelor

Scopurile Prelucrării:

 • Pentru a Furniza și Gestionarea Serviciilor: Procesarea comenzilor, comunicarea cu clienții, gestionarea conturilor de utilizator.
 • Îmbunătățirea Serviciilor: Analizăm modul în care clienții utilizează site-ul și serviciile noastre pentru a ne îmbunătăți oferta.
 • Marketing: Cu consimțământul dvs., putem folosi datele pentru a vă trimite informații despre promoții, oferte și noutăți prin e-mail sau alte canale de comunicare.

Baza Legală pentru Prelucrare:

 • Consimțământul: În cazurile în care v-ați exprimat acordul explicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru anumite scopuri.
 • Executarea unui Contract: Când prelucrarea este necesară pentru furnizarea serviciilor contractate.
 • Interese Legitime: Cum ar fi prevenirea fraudelor și îmbunătățirea serviciilor noastre.

2.3 Drepturile Subiecților Datelor

Drepturile Dvs. Include:

 • Accesul la Date: Dreptul de a obține confirmarea prelucrării datelor personale și acces la datele respective.
 • Rectificarea: Dreptul de a solicita corectarea sau actualizarea datelor personale incorecte sau incomplete.
 • Ștergerea Datelor („Dreptul de a fi Uitat”): Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale în anumite circumstanțe.
 • Restricționarea Prelucrării: Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor personale.
 • Portabilitatea Datelor: Dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și de a le transmite altui operator.
 • Obiecție: Dreptul de a se opune prelucrării datelor personale în anumite condiții, inclusiv în scopuri de marketing direct.

Exercitarea Drepturilor:

Pentru a exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate pe site. Vom răspunde solicitărilor în termenul legal stabilit și vă vom asista în procesul de exercitare a drepturilor dvs. legate de protecția datelor.


Această secțiune a fost creată pentru a asigura transparența și pentru a vă informa despre drepturile și responsabilitățile dvs. în calitate de utilizator al site-ului Team Guard, subliniind angajamentul nostru constant față de protecția datelor cu caracter personal și respectarea reglementărilor privind confidențialitatea.

3. Politica de Reclamații

Detaliem procedura de depunere a reclamațiilor și modul în care acestea sunt gestionate de către firma noastră. Pentru mai multe informații, vizitați pagina dedicată: https://www.teamguard.ro/reclamatii/.

4.Politica de Retragere din Contract pentru Team Guard

La Team Guard, ne angajăm să oferim servicii de securitate de înaltă calitate și să asigurăm satisfacția completă a clienților noștri. Înțelegem că nevoile și circumstanțele dvs. se pot schimba, motiv pentru care am elaborat o politică flexibilă de retragere din contract, care include și gestionarea plăților recurente efectuate cu cardul bancar online.

Rezilierea Contractului

 • Termen de Preaviz: Conform termenilor și condițiilor stabilite în fiecare contract încheiat cu clienții noștri, oricare dintre părți are dreptul de a rezilia contractul respectiv, oferind un termen de preaviz specificat în contractul respectiv. Durata termenului de preaviz este determinată individual pentru fiecare tip de serviciu oferit și este clar menționată în acordul contractual pentru a asigura transparența și înțelegerea reciprocă.
 • Notificare de Reziliere: Pentru a iniția procesul de reziliere a contractului, partea interesată trebuie să transmită o notificare scrisă celeilalte părți, respectând termenul de preaviz convenit. Această notificare poate fi trimisă prin e-mail la adresa office@teamguard.ro sau prin utilizarea formularului de contact disponibil pe site-ul : formular de contact – link.

Politica de Retragere a Plăților Recurente

 • Anularea Plăților Recurente: Clienții care au optat pentru plăți recurente cu cardul bancar online au posibilitatea de a anula aceste plăți în orice moment. Procesul de anulare a plăților recurente poate fi inițiat prin accesarea secțiunii de gestionare a abonamentelor din contul de utilizator pe site-ul Team Guard sau prin contactarea serviciului nostru de asistență clienți.
 • Procedura de Anulare: Pentru a anula plățile recurente, va fi necesar să furnizați detalii specifice abonamentului sau serviciului pentru care doriți să opriți plățile recurente. Echipa noastră de asistență vă va ghida prin pașii necesari pentru a finaliza procesul de anulare și pentru a asigura că nu vor mai fi efectuate plăți ulterioare fără consimțământul dvs.
 • Confirmarea Anulării: După procesarea cererii dvs. de anulare, veți primi o confirmare prin e-mail sau prin alt mijloc de comunicare preferat, care va atesta încetarea plăților recurente. Vă recomandăm să păstrați această confirmare pentru înregistrările dvs.

Asistență și Suport

Înțelegem că procesul de retragere dintr-un contract sau de anulare a plăților recurente poate genera întrebări sau neclarități. Echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea. Ne puteți contacta prin toate mijloacele de comunicare disponibile pe site-ul nostru.

La Team Guard, ne străduim să asigurăm că experiența dvs. cu serviciile noastre este pozitivă și fără probleme, chiar și în cazul în care decideți să vă retrageți dintr-un contract sau să anulați plăți recurente. Suntem dedicați să vă oferim flexibilitatea și suportul necesar pentru a gestiona serviciile de securitate conform nevoilor dvs.

5. Descrierea Produselor și Serviciilor

Team Guard oferă o gamă largă de servicii de securitate, inclusiv:

 • Monitorizare și intervenție rapidă: incepand de la 150 lei/luna + tva
 • Monitorizare Video cu verificarea alarmelor în timp real: incepand de la 3000 lei/luna +tva
 • Monitorizare sisteme de detectie incendiu cu interventie și alerta ISU + SMS client : incepand de la 800 lei/luna + tva
 • Paza cu agent pentru diverse obiective: incepand de la 29 lei/ora/agent + tva
 • Paza evenimente: incepand de la 100 lei/ora/agent + tva
 • Pompier servant și autospeciale de stingere incendii: incepand de la 32 lei/ora/agent + tva
 • Instalări și mentenanță pentru sisteme de securitate și detectie incendiu: incepand de la 1000 lei/trimestru+tva
 • Evaluări de risc la securitate și proiectare sisteme de alarmă/video: incepand de la 700 lei/locatie + tva
 • Software de dispecerat pentru monitorizarea diverselor tipuri de sisteme de securitate

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Team Guard își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții la orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor să verifice periodic această pagină pentru orice modificări.

7. Contact

Contactați Team Guard

La Team Guard, ne angajăm să oferim servicii de securitate de înaltă calitate și să asigurăm satisfacția clientului nostru. Înțelegem importanța comunicării deschise și eficiente, motiv pentru care punem la dispoziția dumneavoastră mai multe canale de comunicare. Dacă aveți întrebări, sugestii sau aveți nevoie de asistență cu serviciile noastre, vă încurajăm să ne contactați prin oricare dintre metodele descrise mai jos.

Pagina Dedicată de Contact

Pentru comoditatea dvs., am creat o pagină dedicată de contact, unde puteți găsi toate informațiile necesare pentru a ne contacta. Vă invităm să accesați pagina de contact pentru detalii suplimentare.

Datele Societății Team Guard

Pentru a vă asigura că comunicația dvs. ajunge la noi în mod eficient, vă oferim detaliile noastre complete:

 • CUI societate: RO2601643
 • Denumire societate: S.C. TEAM GUARD S.R.L
 • Adresa socială: Str. Liveni nr. 39, sector 4, București
 • Telefoane: 0722363527, 0767800080
 • Email: office@teamguard.ro

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau solicitări pe care le aveți legate de serviciile noastre.

Platforme de Promovare

Pentru a rămâne conectați cu noi și pentru a fi la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte și informații despre serviciile de securitate, vă invităm să ne urmăriți pe platformele noastre de social media:

Suntem activi pe aceste platforme și ne face plăcere să interacționăm cu comunitatea noastră, răspunzând la întrebări și oferind informații utile despre cum să vă protejați mai bine proprietatea și pe cei dragi.

La Team Guard, angajamentul nostru este să vă oferim nu doar servicii de securitate de top, ci și un canal de comunicare deschis și accesibil. Indiferent de nevoile dvs., echipa noastră este aici pentru a vă asista și a vă oferi soluțiile de securitate de care aveți nevoie. Vă așteptăm să ne contactați!

Sunati acum