Diplome castigate de firma de paza Team Guard in cei 30 ani de existenta

 

Cu un angajament neclintit pentru excelență și inovație, suntem mândri să vă anunțăm că am fost clasificați pe primul loc în Top Profit România 2023 pentru întreprinderile cu capital românesc din București, sectorul paza și protecției.

Această distincție prestigioasă vine ca o recunoaștere a performanței financiare remarcabile pe care am atins-o în anul 2022, un testament al încrederii și al valorii pe care clienții noștri le plasează în serviciile noastre. Cu o echipă de profesioniști dedicată și cu o infrastructură solidă, ne-am consolidat poziția ca fiind cea mai de încredere și eficientă alegere pentru nevoile dumneavoastră de securitate.

Fie că este vorba de paza umana, monitorizare video – efractie si interventie rapida, sau instalari sisteme de alarma-video-incendiu, TEAM GUARD SRL oferă soluții personalizate care garantează liniștea și siguranța clienților noștri. Această recunoaștere este dovada angajamentului nostru neclintit către excelență și satisfacția clientului.

Alegeți TEAM GUARD SRL – Alegeți liniștea oferită de liderul în securitate și protecție.

Conform datelor prezente in bilanturile ultimilor 30 de ani, Team Guard a obtinut locuri fruntase in topul celor mai profitabile firme cu capital integral romanesc.

Topul firmelor – TEAM GUARD – 2000 -> 2023

In anul 2016, TEAM GUARD este pe primul loc in zona noastra de activitate din puct de vedere al PROFITULUI inregistrat in anul 2015.

Team Guard a fost prezenta in TOPUL FIRMELOR DE PAZA organizat de CCIB . Prezenta in acest TOP certifica eligibilitatea societatii de paza Team Guard din punct de vedere financiar, deoarece nu sunt admise societati cu datorii la Bugetul de Stat.

Incadrarea la intreprinderi MARI certifica faptul ca Team Guard are intre 250 si 999 de salariati, iar punctajul obtinut este o formula intre: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane si eficiența utilizării capitalului angajat (I5), ceea ce inseamna ca managementul societatii este foarte bun in conditiile grele existente pe piata.

In anul 2012, firma de paza Team Guard este pe primul loc in zona de activitate din puct de vedere al PROFITULUI si CIFREI DE AFACERI inregistrata in anul 2011.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina:

http://www.teamguard.ro/diplome-si-indicatori-economici-ai-firmei-de-paza-team-guard-in-2012/

In anul 2012, TEAM GUARD este pe primul loc in zona noastra de activitate din puct de vedere al PROFITULUI inregistrat in anul 2011.

In anul 2012, Politia Orasului Otopeni multumeste firmei de paza Team Guard pentru activitatea prestata in Comuna Balotesti si prentru sprijinul acordat.
Pentru mai multe detalii, vizitati pagina:
http://www.teamguard.ro/politia-orasului-otopeni-multumeste-firmei-de-paza-team-guard-pentru-activitatea-desfasurata-in-balotesti-si-pentru-ajutorul-acordat/


MULTUMIRI DIN PARTEA POLITIEI OTOPENI

In anul 2011 TEAM GUARD a obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania, localitatea Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda. Topul este realizat de listafirme.ro pentru Romania, Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda, conform datelor de bilant raportate in anul 2010.

Top Afaceri 2011 Team Guard

In anul 2011 TEAM GUARD a obtinut Locul 1 in Top Profit Romania, localitatea Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda. Topul este realizat de listafirme.ro pentru Romania, Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda, conform datelor de bilant raportate in anul 2010.

Top Profit 2011 Team Guard

TEAM GUARD a obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania, localitatea Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda. Topul este realizat de listafirme.ro pentru Romania, Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda, conform datelor de bilant raportate in anul 2009.

diploma loc 1sector 5 2010 Team Guard

TEAM GUARD a obtinut Locul 1 in Top Profit Romania Intreprinderi Mari, localitatea Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda. Topul este realizat de listafirme.ro pentru Romania, Bucuresti, SECTORUL 5, domeniul 8010: Activitati de protectie si garda, conform datelor de bilant raportate in anul 2009.

diploma loc 1sector 5 2010 profit Team Guard

TEAM GUARD s-a mentinut pentru al doi-lea an consecutiv pe locul 1 in topul firmelor mari din sectorul 5 al capitalei. “Topul national al firmelor specializate de paza se caracterizeaza prin utilizarea unor criterii mai degraba privind calitatea activitatii decat cantitatea, precum sunt rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, dar si a capitalului angajat, efortul propriu de dezvoltare si aplicarea unui sistem propriu de conducere si asigurare a calitatii. Pentru a face din Top un instrument de combatere a coruptiei, a evaziunii fiscale, dar si de promovare a concurentei loiale, au fost excluse din Top societatile care au datorii la bugetul de stat, cele care au creat incidente comerciale sau cele care au comis fapte grave, de notorietate publica.” Textul de mai sus este un citat extras de pe pagina web “www.ccib.ro”.

diploma loc 1 2008 Team Guard

diploma loc 1 Team Guard

loc 1 2008 sector 5 Team Guard

Team Guard a obtinut locul 1/2007 in topul firmelor mari din sectorul 5 al capitalei.

Loc 1 sector 5 2007 Team Guard

In luna Decembrie 2007, Team Guard a obtinut locul 5 in topul firmelor mari ce ofera servicii de paza din Romania.

Locul 5 Romania Team Guard

In luna Noiembrie 2007, Team Guard a obtinut locul 4 in topul firmelor mari ce ofera servicii (orice tip de serviciu) din sectorul 3 al capitalei si locul 2 in topul firmelor de paza din sectorul 3.

Loc 1 sector 5 2007 Team Guard

In luna Noiembrie 2007, Team Guard a primit Diploma de Excelenta din partea Paradox Security System pentru participarea la Seminarul de Instruire Tehnica.

Diploma Paradox Team Guard

Diplome mai vechi de 8 ani:

Diploma Team Guard locul 8 2004 Intreprinderi Mari Bucuresti

Diploma Team Guard locul 8 2003 Intreprinderi Mari Bucuresti

Diploma Politie Team Guard

Sunati acum