Tichet semnalare problema

Folosind acest formular, puteti adauga un tichet catre societatea Team Guard pentru a rezolva problema semnalata. Tichetul poate fi urmarit cu contul dvs. pe http://tichete.teamguard.ro

* camp obligatoriu a fi completat
Tariful de deplasare pentru constatatrea problemelor tehnice este de 100 lei + tva pentru Bucuresti si 125 lei + tva pentru Ilfov. Tariful perceput pentru remedierea problemelor tehnice este de 100 lei/ora/echipa tehnica + tva.

Daca sunteti de acord cu transmiterea datelor de mai sus ( nume, prenume si adresa de email), va rugam sa va oferiti acordul in selectia de mai jos. Datele dumneavostra vor fi folosite doar pentru a va contacta in vederea rezolvarii problemei solicitate de dvs.

Pentru semnalarea unei probleme tehnice, puteti apela nr de telefon in intervalul 09-17 de luni pana vineri:

0372126420

Prin completarea formularului de mai sus, declar ca in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sunt de acord cu prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal – inclusiv CNP – de catre S.C.TEAM GUARD SRL, in scopul administrarii informatiilor. De asemenea, sunt de acord cu prelucrarea ulterioara a datelor mele personale de catre S.C. TEAM GUARD SRL, in scopuri de ofertare, contractare, statistice si de arhivare.
Societatea comerciala Team Guard este inregistrata din anul 2012 la ANSPDCP sub nr. 26739

Sunati acum