Oferte promotionale de sarbatori pentru siguranta casei tale

Ca in fiecare an, sarbatorile de iarna aduc multa bucurie si fericire in familie, colindele ne mangaie auzul la fiecare pas iar euforia ne copleseste. Vacanta mult asteptata dupa o toamna lunga si istovitoare, trebuie sa fie pe masura asteptarilor si sa ne ofere plusul de energie necesar anului ce vine.
Avand in vedere ca in lumea aceasta nimic nu este perfect si in perioada sarbatorilor activitatea hotilor este mai intensa decat in orice alta perioada a anului, ne-am gandit sa iti oferim linistea dorita si concediul perfect, neperturbat de grija siguranteti casei tale, a bunurilor sau a tot ce pretuiesti.
In acest an, pe fondul problemelor economice pe care cu totii le simtim mai mult sau mai putin, Team Guard vine in intampinarea clientului cu urmatoarele oferte promotionale VALABILE DOAR IN PERIOADA SABATORILOR DE IARNA:

1. Sistem de alarma pentru acasa, monitorizat permanent in dispeceratul nostru cu interventie rapida la efractie.

Oferte promotionale sisteme de alarma

2. Sistem de alarma pentru afacerea dvs. (birou, depozit, magazin, spatiu comercial,.etc) monitorizat permanent in dispeceratul nostru cu interventie rapida in caz de efractie.

3. Sistem de supraveghere video cu inregistrare si posibilitatea vizionarii imaginilor de pe telefonul mobil sau de pe orice PC conectat la internet.

4. Buton de panica pentru persoanele ramase singure, fara protectia familiei plecata in concediu.

Va rugam sa completati formularul pentru cerere de oferta.

Team Guard
* (camp obligatoriu de completat)
  Daca sunteti de acord cu transmiterea datelor de mai sus ( nume, prenume, nr. telefon, adresa - oras,strada si adresa de email), va rugam sa va oferiti acordul in selectia de mai jos. Datele dumneavostra vor fi folosite doar pentru a va contacta in vederea elaborarii ofertei sau rezolvarii problemei solicitate de dvs.

Posted in ,
email: office@teamguard.ro
Tel: 0722.363.527
Tel: 0767.8000.80
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
PAZA CU AGENT

Sunati acum