Team Guard Fire – servicii private de pompieri

TEAM GUARD se mândrește să anunțe extinderea portofoliului său de servicii prin crearea Departamentului de Intervenții pentru Situații de Urgență, operând prin compania nou infiintata “Team Guard Fire”. Această inițiativă subliniază angajamentul nostru continuu de a oferi clienților noștri nu doar securitate, ci și siguranță și răspuns rapid în caz de nevoie. 

În cadrul noului nostru Departament de Intervenții pentru Situații de Urgență, oferim și servicii profesionale de pompieri servanți, parte esențială a serviciului nostru privat de urgență, asigurând astfel răspuns rapid și eficient pentru orice situație de incendiu, consolidând promisiunea noastră de siguranță totală pentru clienții noștri.

Noul departament este echipat cu doua autospeciale, cu dotarile complete specifice serviciului și cu specialiști instruiți pentru a răspunde cu promptitudine și eficiență în situații critice. “Team Guard Fire” nu este doar o extensie a mărcii noastre, ci este o promisiune de protecție împotriva celor mai neprevăzute situații, asigurând că fiecare scenariu de urgență este gestionat cu cea mai mare seriozitate și profesionalism. În calitate de parte a grupului de firme Team Guard, “Team Guard Fire” consolidează rețeaua noastră de siguranță, oferind clienților o soluție completă și integrată pentru toate necesitățile lor de securitate și urgență.

 

Posted in
email: office@teamguard.ro
Tel: 0722.363.527
Tel: 0767.8000.80
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
PAZA CU AGENT

Sunati acum