Supraveghere video + senzori de miscare si monitorizare interventie pentru asociatiile de proprietari

Oferta pentru servicii de instalare sisteme de supraveghere video si efractie, monitorizare video si efractie in dispecerat si interventie in caz de alarma, panica sau orice alta problema semnalata de locatari sau de catre sistemele monitorizate
Instalare sisteme de supraveghere video si alarma

Team Guard instaleaza sisteme de supraveghere video AHD cu inregistrare minim 20 zile calendaristice conform prevederilor legale. Sistemele inregistreaza la miscare si acopera zonele de acces in scarile de bloc, lifturile si alte zone de interes stabilite de asociatia de proprietari.

Pentru subsoluri, boxe, uscatorii, camere tehnice, ghene, contoarele de apa si caldura, magazii, sedii ale asociatiilor, acces terasa si alte spatii comune ce contin valori importante, se vor instala sisteme de alarmare la efractie cu senzori de miscare, senzori de geam spart, detectori de fum, sirene si comunicatoare pentru transmisa alarmelor in dispecerat. Aceste sisteme se activeaza/dezactiveaza numai cu codul cunoscut de persoanele desemnate de catre asociatie. Fiecare persoana careia ii este incredintat accesul in aceste zone are propriul cod, inregistrandu-se astfel in dispecerat fiecare acces si persoana care a accesat zona respectiva. (Team Guard va transmite lunar un raport cu orele armarilor/dezarmarilor si utilizatorii care au utilizat tastatura sistemului de alarma)

Monitorizare sisteme de supraveghere video si alarma

Monitorizarea antiefractie si video presupune preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor antiefractie si video transmise de sistemele locale de supraveghere (DVR-uri si Centralele Paradox gama SP) catre dispecerat si gestionarea acestora in functie de evenimentele urmarite in timp real pe monitor.

Transmisia imaginilor si a evenimentelor sistemelor antiefractie in dispecerat se realizeaza prin internet fix si/sau mobil (modem 3G/4G Vodafone, cartela GPRS si/sau Radiocom), internetul mobil fiind pus la dispozitie de catre Team Guard. Daca exista linie fixa de internet ce apartine Beneficiarului (optional), aceasta poate fi folosita de catre sistemul video si este dublata de linia mobila in cazul in care apar probleme de conexiune. Toate camerele video functioneaza si ca senzori de miscare de exterior, senzori care alerteaza in timp real dispecerul, marind imaginea camerei video corespunzatoare pe un TV in dispecerat.

Operatorii dispeceri urmaresc imaginile si evenimentele primite (armari, dezarmari, alarme, sabotaj, caderi de tensiune, teste periodice, etc), iar in caz de efractie, incendiu, sau orice eveniment neobisnuit se alerteaza prin statie echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv si solutionarea problemei.

Interventie rapida in caz de necesitate

Presupune deplasarea rapida a echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma.
Agentii Departamentului de Interventie constituie corpul de elita al firmei prin calitatile fizice si psihice deosebite ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase. Echipajele dispun de automobile inscriptionate si au in componenta agenti de interventie calificati si dotati corespunzator: baston sau tomfa, spray lacrimogen, vesta de lupta, aparatoari, casca de protectie, pistol cu gaz sau bile de cauciuc(dupa caz), statie emisie receptie/telefon mobil.

Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite. In permanenta unul dintre echipaje se constituie in rezerva operativa pentru situatii speciale (alarme concomitente, defectiuni tehnice ale mijloacelor de transport etc). Activitatile zilnice ale echipajelor de interventie, punctele de stationare si traseele de patrulare se vor efectua conform Ordinelor de Serviciu emise si aprobate de catre conducerea dispeceratului în baza reglementarilor interne ale societatii Team Guard.

Serviciile de paza includ urmatoarele:
– Proiectarea sistemelor si avizarea acestora la organele de politie;
– Instalarea sistemelor din obiectiv care asigura supravegherea si detectia posibililor infractori, precum si alertarea structurilor de interventie;
– Comunicarea sistemelor cu dispeceratul (o linie de internet vodafone si internet fix daca exista posibilitatea in locatie);
– Interventia echipajelor la obiectiv;
– Monitorizarea evenimentelor si imaginilor in dispecerat (se pastreaza o baza de date cu toate eveniemntele);
– Asistenta tehnica si remedierea defectiunilor in maxim 4 ore in timpul programului si maxim 12 ore in rest;
– Mentenanta periodica conform prevederilor legale;

Team Guard va asigura calitatea serviciilor prestate, oferind despagubire integrala pentru orice furt sau spargere comisa prin efractie in perioada de contract, avand in aceste sens incheiata o polita de asigurare de risc profesional in valoare totala de 300.000 lei/eveniment (polita de asigurare acopera situatiile in care din diverse motive nu se poate respecta timpul de interventie (accidente, pana sau alte defectiuni la autoturism, etc.))

COSTURI ABONAMENT LUNAR
Pentru instalarea sistemelor de supraveghere video si alarmare antiefractie, precum si monitorizare acestora Team Guard percepe urmatoarele costuri:

– sistem de supraveghere video cu 4 camere video, DVR AHD, cablu si accesorii + sistem de alarma antiefractie cu centrala, tastatura, sirena, 2 senzori de miscare, un senzor de geam spart, un senzor de fum, modem de internet cu IP fix, comunicator GPRS. Cost instalare 6500 lei + tva. Monitorizare video -efractie si interventii nelimitate, mentenanta si service : COSTUL lunar 500 lei/luna + TVA.

– sistem de supraveghere video cu 8 camere video, DVR AHD de 8, cablu si accesorii + sistem de alarma antiefractie cu centrala, tastatura, sirena, 4 senzori de miscare, 2 senzori de geam spart, 2 senzori de fum, modem de internet cu IP fix, comunicator GPRS. Cost instalare 8800 lei + tva. Monitorizare video -efractie si interventii nelimitate, mentenanta si service : COSTUL lunar 700 lei/luna + TVA.

– sistem de supraveghere video cu 16 camere video, DVR AHD de 16, cablu si accesorii + sistem de alarma antiefractie cu centrala, tastatura, sirena, 6 senzori de miscare, 2 senzori de geam spart, 3 senzori de fum, modem de internet cu IP fix, comunicator GPRS. Cost instalare 14000 lei + tva. Monitorizare video -efractie si interventii nelimitate, mentenanta si service : COSTUL lunar se stabileste dupa vizita la locatie.

*contractele se incheie pentru minim 24 luni

Sunati acum