Firma de paza, monitorizare si interventie, instalari sisteme alarma in Drumul Taberei – Prelungirea Ghencea

Incepand cu luna mai 2012, firma de paza si protectie Team Guard a suplimentat numarul echipajelor de interventie cu un echipaj situat in Prelungirea Ghencea.
Zona acoperita cu paza monitorizare si interventie intr-un timp de maxim 5 minute este urmatoarea: Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Alexandriei, Ghencea, Romancierilor, B-dul Timisoara, Preciziei, Valea Oltului, Valea Cascadelor.

Amplasarea echipajului este evidentiata aici:

View Echipaj Prelungirea Ghencea Drumul Taberei in a larger map

In acest fel, locuitorii zonelor amintite mai sus (Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Alexandriei, Ghencea, Romancierilor, B-dul Timisoara, Preciziei, Valea Oltului, Valea Cascadelor) beneficiaza de paza prin monitorizarea sistemelor de alarma in dispecerat si interventie in maxim 5 minute in caz de efractie.
Daca nu sunteti familiarizat cu serviciul de monitorizare si interventie, va invitam sa cititi o scurta descriere menita sa va clarifice acest tip de serviciu.
Click aici pentru a citi descrierea serviciului de monitorizare interventie oferit de firma de paza Team Guard.

Team Guard va poate instala sistemul de alarma sau daca il aveti deja instalat, va conecteaza propriul sistem gratuti in dispecerat, putand beneficia imediat de serviciul de monitorizare si interventie. Pentru mai multe detalii privind instalarea sistemului de alarma, click aici.

In zona veti gasi urmatorul pliant pus in cutia postala sau inmanat de catre agentii firmei de paza Team Guard, direct clientilor:

Pliant monittorizare interventie firma de paza Team Guard

Pliant monitorizare interventie firma de paza Team Guard

Posted in
email: office@teamguard.ro
Tel: 0722.363.527
Tel: 0767.8000.80
Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
PAZA CU AGENT

Sunati acum